Pârtii de schi în România

Pârtiile de schi Wolfsberg Gărâna
"Pârtiile de schi Wolfsberg Gărâna
Pârtiile de ski situate la marginea localității Gărâna, inaugurate la finele anului 2013. Sunt de de dificultate medie și sunt dotate cu tunuri de zăpadă artificială și un teleschi.
Pârtiile de schi din Rânca
"Pârtiile de schi din Rânca
Pârtiile de schi din Rânca sunt situate lângă șoseaua Transalpina, cu intrări direct de pe șosea. Domeniul schiabil cuprinde pârtii de dificultate ușoară și medie, deservite de instalații de transport pe cablu și nocturnă.
Pârtiile de schi din Straja
"Pârtiile de schi din Straja
Pârtii de schi de toate gradele de dificultate situate în apropiere de orașul Lupeni, pe Masivul Vâlcan din Munții Retezat-Godeanu. Dispun de nocturnă, transport pe cablu și mașini pentru amenajare.
Pârtiile de schi din Sinaia
"Pârtiile de schi din Sinaia
Pârtii de schi situate între Sinaia și Cota 2000 din Munții Bucegi. Au toate gradele de dificultate, transport pe cablu, mașini pentru amenajare și nocturnă. Sunt singurele pârtii din România pe care se schiază deasupra norilor.
Pârtiile de schi Kalinderu din Bușteni
"Pârtiile de schi Kalinderu din Bușteni
Pârtii de schi situate în Bușteni, la baza masivului Caraiman. Au grade dificultate medie (cu o porțiune mai dificilă) și dispun de telescaun, pârtie pentru începători, pistă de tubing cu bandă de transport și un carusel.
Pârtiile de schi Sorica și Cazacu din Azuga
"Pârtiile de schi Sorica și Cazacu din Azuga
Pârtii de schi de dificultăți medii și ușoare situate pe versantul Sorica din sud-estul stațiunii Azuga. Dispun de nocturnă, transport pe cablu și mașini pentru amenajare.
Pârtiile de schi Clăbucet din Predeal
"Pârtiile de schi Clăbucet din Predeal
Pârtii de schi situate în sud-estul stațiunii Predeal, pe Muntele Clăbucet. Au grade de dificultate de la foarte ușoară la grea, transport pe cablu, nocturnă și mașini pentru amenajare.
Pârtia de schi Pârâul Rece (Cocos)
"Pârtia de schi Pârâul Rece (Cocos)
Pârtie de schi aparținând Complexului turistic Piatra Craiului din Pârâul Rece, la 7 km de Predeal. Are 520 m lungime, grad de dificultate mediu-ușor și este deservită de un teleschi.
Pârtiile de schi din Poiana Brașov
"Pârtiile de schi din Poiana Brașov
Cele mai apreciate și bine întreținute pârtii de schi din România. Sunt situate în Poiana Brașov, în Munții Postăvaru, au grade de dificultate de la ușoară la grea. Includ cea mai lungă pârtie din țară.
Pârtia de schi Bunloc
"Pârtia de schi Bunloc
Pârtie de schi situată în Săcele, la 8 km de Brașov. Are un grad de dificultate mediu, 2900 m lungime și este deservită de un telescaun de două locuri.
Pârtia de Schi Oncești din Păltiniș
"Pârtia de Schi Oncești din Păltiniș
Este vechea pârtie de schi din Păltiniș. Are un grad de dificultate mediu, telescaun cu două locuri, instalație de nocturnă și parcare.
Pârtiile de schi Arena Platoș din Păltiniș
"Pârtiile de schi Arena Platoș din Păltiniș
Pârtii de schi de dificultate ușoară, situate în Poiana Poplăcii, lângă Păltiniș. Facilitățile includ 4 teleschiuri, nocturnă, școală de schi, fun park pentru schi și snowboard, restaurant, bar après-ski și parcare.
Pârtiile de schi Csipike, Miklós și Kossuth
"Pârtiile de schi Csipike, Miklós și Kossuth
Pârtii de dificultăți diferite diferite situate în estul stațiunii Harghita Băi. Sunt deservite de trei teleschiuri, două dintre ele au nocturnă.
Pârtiile de schi Harghita-Mădăraș
"Pârtiile de schi Harghita-Mădăraș
Pârtii situate în stațiunea Harghita-Mădăraș din Munții Harghita. Au grade de dificultate de la foarte ușoară la grea și sunt deservite de 4 teleschiuri.
Pârtiile de schi Cozla din Piatra-Neamț
"Pârtiile de schi Cozla din Piatra-Neamț
Pârtii de schi situate pe dealul Cozla de lângă Piatra-Neamț. Au grade de dificultate medie și ușoară și sunt deservite de o telegondolă și un teleschi. Domeniul include o scurtă pistă de tubing și un restaurant.
Pârtiile de schi din Borsec
"Pârtiile de schi din Borsec
Pârtii de schi situate în Borsec. Au nivele de dificultate medie și ușoară și dispun de tunuri de zăpadă, nocturnă și teleschi.
Pârtia de schi Durău
"Pârtia de schi Durău
Pârtie de schi de dificultate ușoară situată la ieșirea din stațiunea Durău înspre Cabana Fântânele. Are 450 m lungime și este deservită de un teleschi.
Pârtiile de schi din Vatra Dornei
"Pârtiile de schi din Vatra Dornei
Pârtii de schi situate pe versantul nordic al dealului Dealul Negru aflat în sudul stațiunii Vatra Dornei, având acces direct din oraș. Sunt deservite de mijloace de transport pe cablu, unele au nocturnă și tunuri de zăpadă.
Pârtia de schi Șoimul din Gura Humorului
"Pârtia de schi Șoimul din Gura Humorului
Pârtie situată în zona Ariniș a stațiunii Gura Humorului, inaugurată în anul 2010. Dispune de telescaun, nocturnă și tunuri de zăpadă.
Pârtia de schi Știol din Borșa
"Pârtia de schi Știol din Borșa
Pârtie de schi situată în Munții Rodnei, în sudul stațiunii Borșa. Este compusă din două segmente cu grad de dificultate mediu și deservite de un telescaun de două locuri și un teleschi.