Pensiunea Anastasia
3

CONTACT
Ivanovici Cezar
0745 644 998
trimiteți email
POZIȚIONARE
Aleea Ștefan cel Mare, Nr. 7
Coordonate GPS: N 47.55032 E 25.873135
la 3400 m de pârtia de schi
CLASIFICARE
Categorie
3 stele
Certificat
15687
SERVICII
parcare
internet
grătar
loc de joacă
Pensiunea Anastasia Gura Humorului
Pensiunea Anastasia
Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului

Pensiunea Anastasia Gura Humorului este situată la marginea orașului, la poalele munților, la 6 km de Mănăstirea Humorului și Mănăstirea Voronețului. Din direcția Fălticeni pe E576, la intrarea în Gura Humorului, înainte de intersecția cu drumul spre Voroneț, se virează la stânga.

Unitatea de cazare îmbină aspectul rustic cu dotările interioare ultra moderne și dispune de 4 camere duble matrimoniale și 2 camere triple fiecare cu TV, baie cu cabină de duș și uscător de păr.

Pensiunea Anastasia oferă un living spațios cu șemineu complet utilat și canapele, sală de mese pentru 14 persoane, bucătărie cu accesorii moderne, balansoar și loc de joacă pentru copii, grătar, curte cu foișor și parcare.

Pensiunea organizează nunți, botezuri, mese festive, petreceri cu foc de tabără, vin fiert și țuică fiartă, plimbări cu sania trasa de cai, foc de artificii, grătare în aer liber.