Portul turistic din Mangalia

Mangalia, Județul Constanța hartă video
Portul turistic din Mangalia
Portul turistic din Mangalia
Portul turistic din Mangalia Portul turistic din Mangalia Portul turistic din Mangalia Portul turistic din Mangalia Portul turistic din Mangalia Portul turistic din Mangalia Portul turistic din Mangalia Portul turistic din Mangalia Portul turistic din Mangalia Portul turistic din Mangalia

Portul Turistic Mangalia este cel mai nou și mai modern port de pe litoralul românesc al Mării Negre și este destinat exclusiv navelor turistice de mici dimensiuni, de până la 18 m lungime.

Fiind situat chiar în oraș, ferit de curenți, vânturi și furtuni puternice, cu acces rapid spre largul mării, Lacul Mangalia și Portul Limanu, Portul Turistic Mangalia este unul din cele mai potrivite locuri pentru practicarea sporturilor nautice de pe întreg perimetrul Mării Negre.

Capacitatea portului este de 146 de ambarcațiuni. Portul oferă următoarele servicii: cheiaj și parcare (mai-septembrie), iernat (octombrie-aprilie),
asistență permanentă, alimentare cu carburant, iluminare apuntament, hidrant de incendiu la fiecare apuntament, rampă de lansare la apă și ridicare la uscat a ambarcațiunilor, parcare auto gratuită și păzită, restaurant.

Din Portul Turistic Mangalia se pot efectua călătorii, navigând către celelalte porturi învecinate de pe coasta Mării Negre: Odesa (Ucraina), Sulina (și, mai departe, în Delta Dunării), Constanța, Agigea, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Neptun, Limanu, Vama Veche, Varna (Bulgaria).

Oferte de cazare în apropiere

Booking.com
Booking.com