Pensiunea Casa Margo
2 Mai

Cont afacere turistică
Pensiunea Casa Margo
Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai Pensiunea Casa Margo 2 Mai
Str. Mihail Kogălniceanu, Nr. 501, 2 Mai, Județul Constanța, la 250 m de plajă.

Checkin: 15:00
Checkout: 11:00
parcare
internet
restaurant
bar
grătar
acceptă animale

Pensiunea Casa Margo 2 Mai este situată în centrul localității, la 250 m de plajă. Pensiunea este dotată cu încălzire centrală și funcționează și iarna.

Unitatea de cazare dispune de 14 camere dotate cu baie, tv, frigider, internet wireless, aer condiționat și balcon. Apă caldă non stop. Curățenia se face zilnic, prosoapele se schimbă zilnic, lenjeria la 3 zile.

Pensiunea Casa Margo oferă restaurant cu terasă, bar, acces la bucătărie, grătar, spălătorie, room-service și transport auto.

Se acceptă animale de companie.