Pensiunea Panorama
Băile Tușnad

Cont afacere turistică
Pensiunea Panorama Elcomex
Pensiunea Panorama Băile Tușnad » Pensiunea Panorama Elcomex Pensiunea Panorama Băile Tușnad » Pensiunea Panorama Elcomex Pensiunea Panorama Băile Tușnad » Pensiunea Panorama Elcomex Pensiunea Panorama Băile Tușnad » Pensiunea Panorama Elcomex Pensiunea Panorama Băile Tușnad » Pensiunea Panorama Elcomex Pensiunea Panorama Băile Tușnad » Pensiunea Panorama Elcomex Pensiunea Panorama Băile Tușnad » Pensiunea Panorama Elcomex Pensiunea Panorama Băile Tușnad » Pensiunea Panorama Elcomex Pensiunea Panorama Băile Tușnad » Pensiunea Panorama Elcomex
Str. Oltului, Nr. 97, Băile Tușnad, Județul Harghita.

parcare
internet
grătar
echitație
organizare excursii
închiriere autoturisme
închiriere ATV

Pensiunea Panorama este o unitate de cazare în stil rustic, pensiune ideala pentru familii si grupuri de prieteni. Este amplasata lânga șoseaua principală în imediata apropiere de centrul stațiunii Băile Tușnad.

 

Capacitatea pensiunii este de 37 locuri în 15 camere de 2 și 3 locuri și un apartament pentru 6 persoane. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu și duș cu apă caldă, uscător de păr, TV cu canale prin cabl, frigider, telefon și terasă cu o priveliște extraordinară spre Stânca Șoimilor și Defileul Oltului. Mobilierul pensiunii este la nivelul exigenței unei unității de categoria trei stele.

 

Facilități

  • sală de mese de 40 locuri
  • bar
  • sală de conferințe
  • bucatărie echipată cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase
  • terasă de vară
  • parcare
  • grătar/barbeque
 

În vecinătatea pensiunii se află o Bază de Tratament, Salon Wellness și Fitness, Lacul de Agrement Ciucaș, Ștrandul Mezotermal și un Centru Comercial. De la pensiune se poate porni într-o drumeție pe jos către Lacul Sfânta Ana.