Pensiunea Gura de Rai
Bușteni

Cont afacere turistică
Exterior
Pensiunea Gura de Rai Bușteni » Exterior Pensiunea Gura de Rai Bușteni » Exterior Pensiunea Gura de Rai Bușteni » Exterior Pensiunea Gura de Rai Bușteni » Exterior Pensiunea Gura de Rai Bușteni » Interior Pensiunea Gura de Rai Bușteni » Interior Pensiunea Gura de Rai Bușteni » Interior Pensiunea Gura de Rai Bușteni » Interior Pensiunea Gura de Rai Bușteni » Interior Pensiunea Gura de Rai Bușteni » Interior Pensiunea Gura de Rai Bușteni » Interior Pensiunea Gura de Rai Bușteni » Interior Pensiunea Gura de Rai Bușteni » Interior
Str. Crinului, nr. 12A, Bușteni, Județul Prahova, la 4300 m de pârtia de schi.

Checkin: 14:00
Checkout: 12:00
parcare
internet
grătar
organizare excursii
NU acceptă animale
Pensiunea Gura de Rai este situată în cartierul Poiana Țapului, la 90 m de DN1, 450 m (7 minute de mers pe jos) de gara Poiana Țapului și 3 km de gara din Bușteni.
 
Unitatea de cazare dispune de 10 camere duble dotate cu baie proprie cu duș, frigider și TV cu ecran plat. La cerere, se pot oferi paturi suplimentare.
 
Pensiunea Gura de Rai oferă parcare în curte, foișor și grătar, bucătărie cu tot necesarul, living comun dotat cu mese, scaune, canapele, TV mare (107cm) și sistem home cinema. În livinge se poate servi masa sau se pot organiza conferințe sau work-shop-uri.

Acces Internet WiFi gratuit în toată pensiunea.
 
La cerere și contra cost, se pot asigura servicii de agrement cum ar fi escapade cu mașini de teren, tiroliană, tir cu arcul, călărie sau parapantă precum și organizarea de evenimente și programe de team building. 
 
Atacțiile din apropiere includ:
  • Cascada Urlătoarea (2,2 km)
  • Telecabina Bușteni (3,2 km) și apoi Sfinxul/ Babele
  • Mănăstirea Caraiman (3,0 km)
  • Castelul Peleș (6,2 km)
  • Pârtia de schi Kalinderu (4,3 km)