Vila Paradox
Eforie Sud

Cont afacere turistică
Vila Paradox
Vila Paradox Eforie Sud Vila Paradox Eforie Sud Vila Paradox Eforie Sud
Str. Ioan Movilă, Nr. 25, Eforie Sud, Județul Constanța, la 250 m de plajă.

parcare
internet
restaurant
bar

Vila Paradox este situată în centrul stațiunii Eforie Sud, la 500 m de gară, 18 km de Constanța și 45 km de Aeroportul internațional Mihail Kogălniceanu, lângă Casino, la 250 m de plajă și la 400 m de lacului Techirghiol.

 

Cazare

Vila dispune de 12 camere spațioase și modern dotate, cu baie proprie, aer condiționat, TV prin cablu și un frigider mic.

 

Facilități

  • La parterul unității se află Grădina de vară Paradox unde puteți servi un sortiment bogat de preparate tradiționale românești și straine, pizza la cuptor și vă puteți bucura de un sortiment bogat de băuturi de la bar.
 

La cca 50 m se află faleza înaltă a stațiunii de unde puteți beneficia, în fiecare dimineață, de razele ultraviolete și de tratamentul cu aerosoli.
Teatrul de vară este la numai 100 m distanță.

 

Vila Paradox este un loc ideal de pentru turiștii care vin în stațiune pentru vacanță și tratament, unitatea fiind situată vis-à-vis de Sanatoriul Balnear Vraja Mării (masaje, împachetare cu nămol și parafină, tratamente electrice și magnetice, băi galvanice și dușuri subacvatice) și la cca 300 m de Băile Reci din Eforie Sud unde puteți beneficia de proprietățile miraculoase ale nămolului de Techirghiol.