Pensiunea Anastasia
Gura Humorului

Cont afacere turistică
Pensiunea Anastasia
Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului Pensiunea Anastasia Gura Humorului
Aleea Ștefan cel Mare, Nr. 7, Gura Humorului, Județul Suceava, la 3400 m de pârtia de schi.

parcare
internet
grătar
loc de joacă

Pensiunea Anastasia Gura Humorului este situată la marginea orașului, la poalele munților, la 6 km de Mănăstirea Humorului și Mănăstirea Voronețului. Din direcția Fălticeni pe E576, la intrarea în Gura Humorului, înainte de intersecția cu drumul spre Voroneț, se virează la stânga.

Unitatea de cazare îmbină aspectul rustic cu dotările interioare ultra moderne și dispune de 4 camere duble matrimoniale și 2 camere triple fiecare cu TV, baie cu cabină de duș și uscător de păr.

Pensiunea Anastasia oferă un living spațios cu șemineu complet utilat și canapele, sală de mese pentru 14 persoane, bucătărie cu accesorii moderne, balansoar și loc de joacă pentru copii, grătar, curte cu foișor și parcare.

Pensiunea organizează nunți, botezuri, mese festive, petreceri cu foc de tabără, vin fiert și țuică fiartă, plimbări cu sania trasa de cai, foc de artificii, grătare în aer liber.