Vila Transylvanian Inn
Predeluț (Bran)

Cont afacere turistică
Vila Transylvanian Inn
Vila Transylvanian Inn Bran Vila Transylvanian Inn Bran Vila Transylvanian Inn Bran Vila Transylvanian Inn Bran Vila Transylvanian Inn Bran Vila Transylvanian Inn Bran Vila Transylvanian Inn Bran Vila Transylvanian Inn Bran
Str. Nicolae Boboc, Nr. 10, Predeluț (Bran), Județul Brașov.

parcare
internet
restaurant
grătar
loc de joacă
organizare excursii
închiriere biciclete
Vila Transylvanian Inn Predeluț Bran este situată în satul Predeluț, la 1 km de Castelul Bran. Fiind situată pe o colină, vila oferă o panoramică unică asupra văii Branului, a castelului și a munților din împrejurimi.

Unitatea de cazare dispune de 20 camere duble, cu pat matrimonial sau twin, un apartament de două camere și un penthouse cu șemineu și jacuzzi. Toate spațiile de cazare dispun de baie proprie și televizor, majoritatea având terasă cu vedere spre Valea Branului. Acces Internet în toată unitatea.

Vila Transylvanian Inn oferă un restaurant cu terasă, o capacitate de 40 de locuri și care servește preparate românești, sală de conferințe complet echipată pentru evenimente de până la 45 de persoane (60 în cazul petrecerilor), masă de ping-pong, billiard, consolă de jocuri, jocuri de societate, loc de joacă pentru copii, zonă de relaxare în stil rustic pentru adulţii și parcare proprie supravegheată video.