Grand Hotel Sofianu
Râmnicu Vâlcea

Cont afacere turistică
Grand Hotel Sofianu
Grand Hotel Sofianu Râmnicu Vâlcea Grand Hotel Sofianu Râmnicu Vâlcea Grand Hotel Sofianu Râmnicu Vâlcea Grand Hotel Sofianu Râmnicu Vâlcea Grand Hotel Sofianu Râmnicu Vâlcea Grand Hotel Sofianu Râmnicu Vâlcea Grand Hotel Sofianu Râmnicu Vâlcea
Str. Știrbei Vodă, Râmnicu Vâlcea, Județul Vâlcea.

parcare
internet
restaurant
bar
loc de joacă
piscină interioară
masaj
saună
sală de fitness
organizare excursii
închiriere autoturisme

Grand Hotel Sofianu este singurul hotel-muzeu din România și este situat pe latura de Est a Parcului Zăvoi, în centrul orașului Râmnicu Vâlcea.

Hotelul deține o colecție impresionantă de opere de artă, cu peste 1000 de picturi și sculpturi ale celor mai renumiți artiști din România.


Cazare

Grand Hotel Sofianu este un hotel de lux cu 61 de camere twin, duble și apartamente:


Camera TwinAre paturi twin, baie proprie cu duș, uscător de păr, climă și încălzire individuală reglabilă, sistem de acces electronic, seif, TV cu programe locale, naționale și internaționale, telefon direct, internet prin fibră optică și wireless, minibar.
Camera DublăAre pat matrimonial queen-size, baie proprie cu duș, uscător de păr, climă și încălzire individuală reglabilă, sistem de acces electronic, seif, TV cu programe locale, naționale și internaționale, telefon direct, internet prin fibră optică și wireless, minibar.
ApartamentulAre un domitor cu pat matrimonial, living, baie proprie cu hidromasaj, uscător de păr, climă și încălzire individuală reglabilă, sistem de acces electronic, seif, TV cu programe locale, naționale și internaționale, telefon direct, internet prin fibră optică și wireless, minibar.

Facilități

  • Restaurant de lux cu terasă cu o frumoasă panoramă, servește preparate tradiționale românești, internaționale, vegetariene și dietetice; micul dejun este servit sub formă de bufet suedez, între orele 7:00-10:00
  • Centru Spa cu sală de fitness, piscină, jakuzzi, masaj, tratamente de înfrumusețare (contra cost)
  • Centru de Conferințe cu numeroase săli pentru evenimente cu 8 până la 600 de participanți și cu toate dotările necesare
  • Parcare cu 40 de locuri, păzită și supravegheată video