Pensiunea La Cristina
Sinaia

Cont afacere turistică
Pensiunea La Cristina
Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia Pensiunea La Cristina Sinaia
Bd. Republicii, Nr. 6, Sinaia, Județul Prahova, la 3000 m de pârtia de schi.

parcare
internet
grătar
loc de joacă
masaj
organizare excursii
închiriere biciclete

Pensiunea La Cristina Sinaia este situată în centrul stațiunii, cu intrare din strada principală.

Unitatea de cazare dispune de 10 camere duble cu pat matrimonial, 3 camere triple și 2 apartamente, fiecare cu grup sanitar propriu cu cabină de duș, uscător de păr, TV prin cablu (DIGI TV), internet wireless, frigider, încălzire. Camerele de la etaj au balcoane generoase cu superbă vedere către munte. Camerele de lux au TV LCD. La cerere se pot pune paturi suplimentare. Capacitatea de cazare totală este de 38 de persoane.

Pensiunea La Cristina oferă bucătărie separată pentru turiști, foișor generos lângă barbeque, pivniță veche la demisol cu boltă de piatră și mobilier rustic, curte mare cu loc de joacă pentru copii, masă de tenis, remi, cărți de joc, table, șah, parcare proprie gratuită și monitorizată cu camere video.

Pensiunea organizează excursii pe munte pe diferite trasee, cu autoturism de teren, precum și aniversări, banchete, revelioane și teambuilding-uri.