Casa Romantic
Sovata

Cont afacere turistică
Casa Romantic
Casa Romantic Sovata Casa Romantic Sovata Casa Romantic Sovata Casa Romantic Sovata Casa Romantic Sovata Casa Romantic Sovata Casa Romantic Sovata Casa Romantic Sovata Casa Romantic Sovata Casa Romantic Sovata Casa Romantic Sovata Casa Romantic Sovata Casa Romantic Sovata
Str. Căprioarei, Nr. 48, Sovata, Județul Mureș.

parcare
internet
grătar
loc de joacă
închiriere biciclete
Pensiunea Casa Romantic Sovata este situată foarte aproape de localitățile componente Căpeți și Săcădat, la 3,5 km de Lacul Ursu.

Unitatea de cazare dispune de 6 camere duble și triple și 2 apartamente, toate cu baie proprie, TV și access internet Wireless. Apartamentele sunt compuse din dormitor cu pat dublu și cameră de zi cu fotolii și canapea extensibilă.  Unele camere au acces la balcon.

Pensiunea Casa Romantic oferă acces la bucatarie, grătar, terasă cu bere, biliard, tenis de masă, biciclete, teren de sport pe nisip, călărie pe ponei pentru copii și, în sezonul cald, trambulină elastică, topogan pe role, leagăn, balansoar, piscină și karturi cu pedale.

Casa Romantic dispune de o sală de conferințe pentru 45 de persoane, dotată cu videoproiector, ecran de proiecție și aparatură de amplificare. 

Pensinea organizează petreceri medievale și seri de karaoke.