Hotel Four Seasons
Vârtop

Cont afacere turistică
Hotel Four Seasons
Hotel Four Seasons Arieșeni
Sat de vacanță Vârtop, DN75, km 28, Vârtop, Județul Bihor, la 500 m de pârtia de schi.

parcare
internet
restaurant
bar
grătar
loc de joacă
piscină interioară
saună
sală de fitness

Hotelul Four Seasons, inaugurat în anul 2005, este situat la confluența dintre județele Bihor și Alba, în Satul de vacanță Vârtop, la 500 m distanță de pârtiile de schi de la Arieșeni, într-un cadru natural și o priveliște înconjurătoare splendidă.

 

Cazare

Hotelul dispune de 4 camere duble, 8 camere triple, 8 junior suite, 2 suite si 4 apartamente.

Arhitectura este una originală, accesul spre spațiile de cazare făcându-se pe o scară interioară în spirală, toate camerele fiind dispuse pe un hol circular având ca facilități : baie proprie cu cadă sau duș, televiziune prin cablu, internet wireless, frigider, geamuri panoramice și terasă la fiecare cameră. Condițiile de cazare sunt excepționale, de la finisaje până la mobilierul existent în toate spațiile hotelului.

 

Facilități

  • La parter este amenajat un restaurant și un bar unde vă puteți relaxa servind din bogatul meniu tradițional, în preajma celor mai rafinate băuturi.
  • La etajul IV avem amenajată o sală modernă de conferințe de 50 de locuri, dotată cu echipament necesar (flipchart, proiector, ecran proiecție).
  • La etajul V vă punem la dispoziție o masă de biliard.
  • În circuit inchis, turiștilor cazați la hotelul nostru le oferim acces nelimitat la piscină, saună, jacuzzi, billiard.