Paradis Land Neptun

Cont afacere turistică
Paradis Land Neptun
Paradis Land Neptun
Paradis Land Neptun

Paradis Land Neptun, singurul parc de aventură din zona litoralului, se află amplasat în stațiunea Neptun.

În Paradis Land se pot desfășura activități sportive și de relaxare în mijlocul naturii, pentru toate vârstele de peste 4 ani, prin intermediul a 14 trasee compuse din ateliere cu platforme amplasate la diferite înălțimi. Traseele sunt simbolizate prin culori și au dificultate progresivă astfel: 2 albe - pentru copii cu înalțimea de 80-100 cm, 1 gri - copii cu înalțimea de minim 110 cm, 1 galben și 2 portocalii - copii și adulți cu înălțimea de minim 120 cm, 3 verzi - copii și adulți cu înălțimea de minim 140 cm, 1 albastru și 1 indigo - adulți cu înălțimea de minim 155 cm, 1 roșu și 1 negru - adulți cu înălțimea de minim 160 cm.

Se mai pot practica și următoarele activități: cățărare pe panou, tir sportiv cu arcul și airsoft, tiroliană, crazy jump.

Parcul oferă și loc de joacă pentru copii (leagăne, căsuțe din lemn, tobogane), restaurant, terasă, foișoare, închirieri de biciclete pentru 10 km de trasee în pădure.

La Paradis Land se pot organiza petreceri pentru copii, 3 ore de aventură în aer liber, mișcare, îndemanare, masă festivă, voie bună.

Există un regulament al parcului care trebuie respectat de orice persoană care participă la activitățile parcului.

Deschis turiștilor:
Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec