Scuba Diving la Vama Veche

Cont afacere turistică
Scuba Diving la Vama Veche
Scuba Diving la Vama Veche
Scuba Diving la Vama Veche Scuba Diving la Vama Veche Scuba Diving la Vama Veche Scuba Diving la Vama Veche Scuba Diving la Vama Veche Scuba Diving la Vama Veche Scuba Diving la Vama Veche Scuba Diving la Vama Veche
Str. Falezei, nr. 7, Vama Veche, Județul Constanța

Cursuri de scafandri și scufundări, SCUBA diving pentru pasionații de scufundare, începători și avansați.

Seriozitatea, atitudinea prietenoasă și siguranța dată de disciplina acumulată în anii de experiență au făcut ca numeroși turiști să dorească, după un scurt instructaj, să patrundă pentru prima dată în mediul acvatic, echipați cu costume complete de scafandri, sub permanenta supraveghere a instructorilor noștri.

Marine Explorers a fost inființată pentru a continua tradiția inițierii în domeniul scufundărilor de agrement pe teritoriul României, în care instructorii noștri, scafandri profesioniști, sunt implicați încă din 2007.

Marine Explorers organizează cursuri de scufundări, de la „Skin Diver” până la „Instructor Training Course” și cursuri de specialitate, inclusiv NITROX pentru scafandri recreaționali, certificate internațional prin National Association of Underwater Instructors (NAUI).

Instructorii noștri sunt calificați pentru o gamă largă de cursuri, de la începători și neinițiați la scafandri avansați si au o mare experiență atât ca scafandri profesioniști, cât și în lucrul cu începătorii.

Pe timpul sezonului de vară, suntem disponibili în orice zi a săptămânii. Indiferent dacă dorești să faci o singură scufundare sau mai multe, îți oferim exact serviciile de care ai nevoie. Putem organiza chiar și expediții pentru grupurile de prieteni care își doresc o vacanță de neuitat.

Deschis turiștilor:
Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec