Grădina Zoologică din Sibiu

Cont afacere turistică
Grădina Zoologică din Sibiu
Grădina Zoologică din Sibiu
Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu Grădina Zoologică din Sibiu

Grădina Zoologică din Sibiu se află situată în Pădurea Dumbrava, la 5 km de centrul orașului Sibiu.

Pârâul Trinkbach formează pe cursul său 2 lacuri în Gradina Zoologică din Sibiu. Există amenajată o zonă de agrement unde se pot face plimbări cu baraca pe lac. La intrarea în gradină se află un stejar multisecular, vechi de peste 600 de ani.

Gradina Zoologică din Sibiu s-a deschis în anul 1929, fiind prima Gradină Zoologică din România. Se întinde pe o suprafață de peste 15 hectare ocupate de spații verzi, alei, spații destinate animalelor, loc de joacă pentru copii, chioșc. Grădina adăpostește animale, reptile și păsări de specii diferite: urși, maimuțe, lupi, tigri, lei, jaguari, mistreți, zebre, lame, cerbi, căprioare, porci, bivoli, ponei, șerpi, broaște, fazani, struți, papagali, păuni, porumbei.


Program zilnic
Preț bilet: adulți - 3 lei, copii peste 3 ani, elevi, studenți, pensionari - 2 lei, copii 0-3 ani - gratuit

Deschis turiștilor:
Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec