Marina Limanu

Cont afacere turistică
Marina Limanu
Marina Limanu
Marina Limanu Marina Limanu Marina Limanu Marina Limanu
Marina Limanu este situată în estuarul Mangalia, cu acces direct la Marea Neagră. Este un port modern, cu o adâncime a apei între 3 și 10 m, dispunând de 70 de locuri de acostare, dintre care 50 pentru ambarcațiuni de până la 24 m lungime.
 
Fiind amplasată între coline, ferită de valuri, curenți și vânt, Marina Limanu este locul ideal pentru cheiaj, chiar și pe timpul iernii, și practicarea sporturilor nautice. Marina Limanu este organizatorul regatei Beneteau - NauticLife, la care participă în fiecare an aproximativ 20 de ambarcațiuni.
 
În cadrul marinei funcționează școala de yachting Romanian Yachting School, care oferă cursuri specializate pentru obținerea permisului de conducere ambarcațiuni (skipper), pe diferite categorii, și cursuri de inițiere în manevrarea unui velier, cu durata de o zi, pentru începători. Sala de cursuri, complet echipată, cu o capacitate de 25 de persoane, poate fi pusă la dispoziție pentru organizarea de traning-uri, mese festive și a altor evenimente.
 
Un club-restaurant, cu o capacitate de 50 de persoane în interior și 60 pe terasă, dotat cu sitem audio performant, climatizare și internet wireless și care, în afara sezonului, poate fi închiriat și pentru petreceri private, oferă minuturi, hrană rece, băuturi și, numai vara, preparate din pește. Cele două mini-baruri, din interiorul și exteriorul restaurantului, oferă toată gama băuturilor specifice de club. În timpul verii, se oferă serviciul room-service în camere sau la bordul ambarcațiunilor acostate.
 
Alte servicii oferite:
  • cazare (mini-hotel de 20 de camere, în cadrul complexului)
  • parcare păzită pentru autoturisme (20 de locuri)
  • cheiaj și parcare ambarcațiuni (pe baza cardului de membru sau rezervare telefonică/ radio)
  • iernat (sitemul anti-îngheț "ice eater")
  • verificare integritate și legături acostare, pentru fiecare ambarcațiune, la fiecare 6 ore
  • spălare și curățenie ambarcațiuni
  • alimentare cu apă
  • alimentare cu carburant

Marina oferă spre închiriere ambarcațiuni, cu vele și cu motor, cu skipper la bord, pentru ieșiri pe mare de la câteva ore la câteva zile. De asemenea mai pot fi închiriate bărci cu motor, skijet-uri, caiace, bărcuțe pentru pescuit și ATV-uri.

Deschis turiștilor:
Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec